REGLAMENT

1. Cursa no competitiva, oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament, limitada a 3.500 participants.

2. Recorregut oficial de 17 km i recorregut infantil de 3,7 km aproximadament, amb sortida i arribada des de Ramón i Cajal (davant del Parc de la Ciutat). L’horari de sortida serà a les 10 h.

3. Inscripcions a partir del 25 d’abril a les instal•lacions esportives municipals de Campclar, Bonavista, Riu Clar, Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, i en línia a www.labicicletada.cat.

4. El termini d’inscripció presencial a les instal•lacions finalitzarà el divendres 10 de mai, a les 20 hores, o en arribar als 3.500 inscrits. Les inscripcions en línia acabaran el dijous 9 de maig a les 23:59 hores.

5. En el moment de formalitzar la inscripció presencialment, es lliurarà un pitral. En cas d’extraviar-lo, s’haurà de fer una nova inscripció. Les persones que formalitzin la seva inscripció en línia podran recollir el seu pitral abans del 10 de maig a qualsevol instal•lació esportiva municipal, el dissabte 11 de maig durant l’Exhibició Aèria (Balcó del Mediterrani, de 17.30 a 19 h) o el diumenge dia 12 de maig, de 9 a 9.45 hores a la zona de sortida de la Bicicletada.

6.- S’ha de respectar en tot moment l’itinerari establert, atenent les indicacions del personal de l’organització.

7. S’ha de portar el pitral col•locat en el pit o l’esquena, no a la bicicleta. Els participants que no portin pitral seran retirats de la cursa en arribar a la línia de meta.

8. Aquelles persones que vulguin realitzar la Bicicletada amb un animal de companyia hauran d’aportar còpia de l’assegurança de responsabilitat civil d'aquest a l’hora de formalitzar la inscripció. L’animal haurà d’anar, en tot cas, lligat.

9. L’organització declina tota la responsabilitat sobre aquells que no sàpiguen dosificar l’esforç i abusin de la seva condició física.